• Design og produktion af totalløsninger
  • Fuld projektledelse (inkl. udbudsproces)
  • Rådgivning og workshops

Vi er eksperter i at skabe meningsfulde interaktive oplevelser og udstillinger med fokus på højeste brugeroplevelse, tilgængelighed og driftsikkerhed.

“Museet Sønderskov sætter stor pris på samarbejdet med Interaktive Oplevelser; på Ludvig Lohses tekniske indsigt, forståelse for museernes behov og hans kreative input.”

Anne Cathrine Lorentzen, Museumsleder
Museet Sønderskov
“Vi har kun oplevet samarbejdet som værende seriøst og dedikeret, og projekterne er blevet færdige til tiden og indenfor budgetrammen”
David Holst Olsen, Direktør
Industrimuseet

“Stor faglighed indenfor formidlingsdesign med tilgængelige driftssikre løsninger. Vi får kreative kvalitetsløsninger til tiden og indenfor budget. Jeg ved at vi er i sikre hænder og får flotte løsninger.”

Helle Sigh, Museumsleder
Struer Museum

“Opgaver blev løst til budget og tidsplanen, og udstillingerne har kørt robust i flere år, hvilket langt fra altid er tilfældet med digitale udstillingsløsninger. Meget kreativt tænkende og værdifuld at have med i en konceptudviklingsfase, og han er tilmed behagelig at omgås.”

Kristoffer Jensen, Direktør
De Kulturhistoriske Museer i Holstebro

“Jeg kan bedst lide at bruge penge på ting som den nye, monologbaserede udstilling Det moderne Danmark på Industrimuseet i Horsens. Den repræsenterer en modbevægelse mod tendensen til, at en masse museer ikke vil være autoriteter, men vil samskabe med publikum.”

Henrik Dahl, Folketingsmedlem og Kulturordfører
Liberal Alliance

“Den digitale formidling er fornemt forløst: Man skal ikke kigge på mobil, tablet eller andet forstyrrende medie. Tværtimod gemmer den flere små påfund, som ikke er skiltede. F.eks. er der skatte gemt i den elektroniske havbund, som man kan træde ud på, og man sætter selv gang i små lydbidder, der afspilles, når man rører ved hvide kopier af mandskabets udstillede madskåle, legetøj og lign.”

Karsten R.S. Ifversen, Arkitekturredaktor
Politiken

“Museum Silkeborg har været glade for samarbejdet med Interaktive Oplevelser. De har den tekniske viden om diverse digitale formidlingsgreb og er bevidst om at det ikke er ”dimsedutterne” der er sagen, men et middel til at fortælle historien. Vore bedste udstillinger om Tollundmanden, Jones’ stue og Papirmuseet, er skabt sammen med Interaktive Oplevelser. “

Ole Nielsen, Direktør
Museum Silkeborg

“Vi fik rigtig meget valuta for pengene, og vi vil til enhver tid genoptage samarbejdet og anbefale Interaktive Oplevelser som samarbejdspartner”

Per Lunde Lauridsen, Museumschef
Museum Salling

“Interaktive Oplevelser, har kompetent og tålmodigt guidet os igennem vores projekt. De har fokus på brugeroplevelsen, frem for bestemte tekniske løsninger. Vi har fået en skræddersyet, driftsikker løsning på et budget, vi ikke selv ville kunne frembringe. Vi tøver ikke med at anbefale I.O.”

Søren Madsen, Projektleder
Stenvad Mosebrugscenter

“An exceptional mix of creative design skill and technical competence, with a remarkable eye for detail, while always focusing meticulously on end-user usability. Dedicated and passionate about the work; excellent team player, and always meets deadlines. Can thoroughly recommend!”

Jez Burn, Head of Technical Production
Natural History Museum, London

“Vi skabte noget der aldrig var set før. Det var derfor det man vil kalde et risikofyldt projekt. Vi er meget tilfredse med resultatet som blev leveret til tiden og inden for budgettet.”

Mette Broch Jakobsen, Projektleder
Øhavsmuseet